Loading...

Der er ingen begivenheder i den valgte kategori

Om oss

paddleThomas og JanPadleopplevelser.no ble startet i 2007 om ønsket å dele padlegleden med flest mulig. Det er en økende interesse for havpadling og naturopplevelser generelt, og med en beliggenheten i det flotte kystområde rundt Nøtterøy/Tjøme tror vi det er interesse for å bringe gledene ved å oppleve naturen fra en kajakk ut til et større publikum.

Dette er ambisjonen bak alle våre arrangementer, turer og kurs. Sikkerhet og respekt for naturen er høyt prioritert og Padleopplevelser.no tilbyr kurs i Våttkort-serien fra Norges padleforbund. Vi arrangerer dessuten kurs i spesielle teknikker som eskimorulle og kurs til grupper med spesielle behov.

Jan Pihl er født i 1973 på Bornholm i Danmark., han er utdannet lærer ved Holbæk Seminarium med matematikk, fysikk/kjemi og Idrett/kroppsøving som spesjale.
Han flyttet til Norge i sommeren 2003. Jan har siden 1990 vært idrettsinstruktør, han er uttdannet tennisinstruktør under DTF og DGI i Danmark. Han er Aktivitetsleder under Norsk Padleforbund og har instruktøruttdanning i padling under DGI. Jan er dessuten EPP 2 kajakroer og EPP 1 Instruktør fra DKF (Danmarks kano og kajak forbund)
Jan arrangerte Kajakknett "Sommer/Vinter" havpadletreff fra sommeren 2005 - 2009

Om padleopplevelser

Kontaktinformasjon

Jan Pihl
+47 92 88 31 46
jan@pihlnet.com
VHF MMSI: 825815533

Nyhetsbrev